Σαπούνια

Φροντίδα χειροποίητου σαπουνιού.
Επειδή το σαπούνι περιέχει φυσική γλυκερίνη, η οποία δημιουργείτε κατά την δημιουργία της σαπωνοποίησης, για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής το σαπούνι σας, πρέπει να το φυλάσσετε μετά την χρήση σε καλά αεριζόμενο χώρο και έξω από το νερό σε καλά στραγγιζόμενη ραφιέρα .Κηραλοιφές

Οι ιδιότητες της κηραλοιφής είναι τόσο καλλωπιστικές, όσο και θεραπευτικές. Μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε για ενυδάτωση προσώπου σαν κρέμα ημέρας (και μόνο μία φορά την ημέρα να βάλουμε αρκεί για να κρατάει ενυδατωμένο το πρόσωπο). Ως κρέμα σώματος (σε πιο υγρή μορφή). Σε καψίματα, κοψίματα, συγκάματα, σκασμένα χείλη, αλλά και σε φτέρνες που έχουν ανοίξει. Ιδανική για ξηρά δέρματα.

Σαπούνια χωρίς φοινικέλαιο (Palm Free).
Γιατί λέμε όχι στο φοινικέλαιο.

Το φοινικέλαιο είναι ένα φυτικό έλαιο υψηλής απόδοσης, με πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής, πολλαπλές χρήσεις και υψηλή ανθεκτικότητα στις ακραίες θερμοκρασίες όπως το τηγάνισμα. Χρησιμοποιείται στους τομείς των τροφίμων, καλλυντικών και των βιοκαυσίμων. Η αυξημένη ζήτηση καλύπτεται από βιομηχανίες που παράγουν φοινικέλαιο αποψιλώνοντας τεράστιες εκτάσεις, κυρίως στην Ινδονησία και τη Μαλαισία.

Από το 1990, η συνολική έκταση της Ινδονησίας που καλύπτεται από φυτείες φοινικέλαιου αυξήθηκε κατά 600% σε περίπου 20 εκατομμύρια στρέμματα. Και οι εκτάσεις συνεχώς αυξάνονται. Το φοινικέλαιο αποτελεί και τη μεγαλύτερη απειλή για τα τροπικά δάση και τον πληθυσμό των ουρακοτάγκων. Η εταιρεία μας δείχνοντας την ευαισθησία της στο μεγάλο αυτό περιβαλλοντικό πρόβλημα, δεν χρησιμοποιεί το φοινικέλαιο, το φοινικοπυρηνέλαιο ή κρυμμένα παράγωγά τους στα προϊόντα της, κάνοντάς τα πιο φιλικά στο περιβάλλον. Θέλουμε με αυτό τον τρόπο να συμβάλλουμε και εμείς στην αντιμετώπιση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος και είμαστε υπερήφανοι που αποκαλούμε τα προϊόντα μας “Rainforest Friendly”.                                

 Copyright © 2015. All Rights Reserved.